Home Zgjodhëm për ju. ” Zoti juaj ka thënë: “Më thirrni Mua, Unë ju përgjigjem.”

” Zoti juaj ka thënë: “Më thirrni Mua, Unë ju përgjigjem.”

Meditime Kur’anore!

Allahu, xhele ue ala, ka thënë;
وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ
” Zoti juaj ka thënë: “Më thirrni Mua, Unë ju përgjigjem.”
(Gafir; 60).

Tavusi, i ka thënë Atasë;
” Mos kërko kryerjen e nevojave tua tek ata që t’i mbyllin dyert dhe kanë perde tek dyert e kërkesave tua.
Por, drejtoju Atij që dera e Tij është e hapur deri në ditën e gjykimit, çështja jote është vetëm t’i lutesh Atij, e premtimi i Tij është përgjigjeja ndaj kërkesave dhe lutjeve tua.”

Tefsir Ibn Rexheb; 1/73

Previous articleBabai është palltoja e sigurisë në netët e jetës që ndryshojnë
Next articleRreziku nga balena blu, çfarë është dhe si të mbroni fëmijët