Home Zgjodhëm për ju. Babai është palltoja e sigurisë në netët e jetës që ndryshojnë

Babai është palltoja e sigurisë në netët e jetës që ndryshojnë

Babai

Babai është burri që më nuk përsëritet asnjëherë në jetë dhe askush nuk e mbush boshllëkun e tij. Babai është palltoja e sigurisë në netët e jetës që ndryshojnë.

O Allahu ynë, zgjatja jetën dhe përmirësoja punët.

Përkthim : Valdet Kamberi

Previous articleVetem Allahu e di se sa semundje i sheron Agjerimi
Next article” Zoti juaj ka thënë: “Më thirrni Mua, Unë ju përgjigjem.”