Home Të tjera Zgjodhem per ju “VARFËRIA e vërtetë, ndodhet në zemrën e shkretë”!

“VARFËRIA e vërtetë, ndodhet në zemrën e shkretë”!

Shkon një punëtor tek një farmaci dhe i drejtohet farmacistit: A keni një ilaç për çimento?!
Me një të qeshur ironike, farmacisti ia kthen:Po kemi, madje kemi ilac edhe për gura edhe për hekura. Kemi dy lloje, një të shkëlqyer që vjen nga jashtë, dhe një normal, prodhim vendi. Ti ke deshiron?!
Punetori tha: Me jep atë të shkëlqyerin që vjen nga jashtë! -Po të them që në fillim që ajo që kërkon është e shtrenjtë, por ti si të duash: vazhdonte talljen e tij farmacisti ndaj punetorit. Në ato momente punëtori ngriti doren dhe tha: Unë jam punëtor çimentoje… duart e mia janë çarë dhe acaruar prej saj, dhe nuk mundem të përkëdhel fytyrën e vajzës sime të vogël pasi kam frikë se e lëndoj atë, prandaj nëse e ke me të vërtetë atë lloj ilaçi ma jep dhe unë do të mundohem ta paguaj çmimin e saj sado që të jetë! Në ato momente farmacistit i ngriu buzëqeshja në fytyrë dhe fjalët i ngecën ne grykë… ju kujtuan femijët e tij që kishte aq kohë që nuk i ledhatonte e nuk i përkëdhelte, e aty kuptoi që varferia nuk është ajo çka njerëzit posedojnë ne xhepa, por ajo çka posedojnë në zemra!!!

Previous articleAJO ME TË CILËN MERRESH TREGON POZITËN TËNDE TE ZOTI
Next articleDjaloshi i vogël, letër Allahut i ankohet për prindërit e tij