Home Lajme Terroristat e vërtetë: Pederat sulmojnë popullin

Terroristat e vërtetë: Pederat sulmojnë popullin

                                                                                                                           

Tetë nga të infektuarit janë homoseksualë, në moshë prej 20 deri më 29 vjeç. Më i riu nga ta është një i mitur nga Shkupi.

Vetëm tre nga 11 të infektuarit, kanë pranuar sëmundjen përmjet marrëdhënieve të pa mbrojtura me partner femër.

Dr. Zharko Karaxhoski, shef i repartit për sëmundje seksuale ngjitëse, HIV dhe sidë pranë Institutit për shëndetësi, konfirmon se gjatë 10 viteve të fundit, numri i meshkujve që janë infektuar përmes marrëdhenieve seksuale me meshkuj, është pesë herë më I madh – nga 10, në 51 persona. Në periudhën prej vitit 1987 deri më 2004 janë regjistruar vetëm 10 meshkuj me HIV/Sidë në Maqedoni, të cilët virusin e kanë marrë përmes marrëdhënieve me meshkuj, ndërsa nga viti 2005 deri më 2014, ka 51 raste të reja të meshkujve që janë infektuar përmes marrëdhënieve seksuale me meshkuj.

Previous articleServilizmi i pushtetit nuk njeh kufij: Veseli kujton Papa Klementi XI – Albani
Next articleKUSH DO TË NGRIHET PËR TË BURGOSURIT MUSLIMAN?