Home Lajme TEL ABJAD BOMBARDOHET NGA FORCAT E ESADIT

TEL ABJAD BOMBARDOHET NGA FORCAT E ESADIT

Tre avion luftarak të forcave të Esadit dje bombarduan qytetin kufitar Tel Abjad që gjendet përballë nënprefekturës Akçakale të Shanllëurfas.

Avionët luftarak të forcave ajrore të Sirisë dje bombarduan qytetin kufitar Tel Abjad që gjendet në afërsi të qytetit turk Akçakale.

Tre avion luftarak të forcave të Esadit dje bombarduan qytetin kufitar Tel Abjad që gjendet përballë nënprefekturës Akçakale të Shanllëurfas.

Këto bombardime që shkaktuan plagosjen e një numri të madh të civilëve shqetësuan edhe banorët e Akçakales.

Ndërkohë njoftohet se në një fushë në afërsi të fshatit Oulpënar të nënprefekturës Rehhanllë të Hatajit janë gjetur granatat e pashpërthyera të artilerisë.

Njësitë e xhandarmerisë dolën në vend të ngjarjes për inspektim.

Bëhet e ditur se pas hetimeve të duhur granatat e gjetura do të asgjësohen.

Previous articleStatujën e Lirisë në Amerikë e ideuan dhe e paguan Sulltan Abdulazizi dhe Valiu i Egjiptit Said Pasha
Next articleORGANIZOHET NJË MITING MADHËSHTOR I FITORES NË RRIPIN E GAZËS