Home Lajme Siri: Dhunohet 11 vjeçarja ne Xhami

Siri: Dhunohet 11 vjeçarja ne Xhami

                                                                                                                                                 34dn4vc

Aktivistët sirianë sot njoftuan një rrëfim tronditës të vajzës 11-vjeçare të cilën forcat e regjimit kriminel të Bashar al-Asadit e përdhunuan në xhami, dhe këtë afër mikrofonit për thirrjen e ezanit, në mënyrë që zëri i saj të dëgjohet përmes minares.

Në raportin e tyre aktivistët ia bashkëngjiten foton më poshtë lajmit (nuk dihet me siguri nëse në foto është vajza e përdhunuar, apo është ne pyetje vetëm si ilustrim).

Previous articleSiri: Regjimi po e përdor dhunimin si armë lufte ndaj grave siriane
Next articleDy hutba nga Imam Irfan Salihu: Dobitë e shehadetit pjesa 1 & 2