Home Të tjera Zgjodhem per ju Si po përparon filmi i jetës suaj?

Si po përparon filmi i jetës suaj?

Si po përparon filmi i jetës suaj? A keni nevojë të bëni disa ndryshime në skenarin në lidhje me paratë, shëndetin, lidhjet ose jetën fetare?! A ka ndonjë gjë që do të ndryshonit?

Sot është dita e duhur për t’i bërë këto ndryshime në film, sepse sot mund ta ndryshosh atë që do të shfaqet nesër.
Ju ndikoni në filmin e jetës suaj, thjeshtë ai është në duart tuaja – çdo ditë.

“Allahu urdhëron drejtësi, bamirësi, ndihmë ndaj të afërmve, e ndalon nga imoraliteti, nga e neveritura dhe dhuna. Ju këshillon që të merrni mësim.” (En-Nahl: 90)

Previous articleAta nuk I takojn asnjerës gjini
Next articleBleta femer