Home Kurani dhe Shkenca Shperblimi eshte ne varesi te punes!

Shperblimi eshte ne varesi te punes!

Profeti Jusuf i tha vellait te tij:
” Mos u deshpero…!”

Shuajbi i tha profetit Musa: ” Mos u frikeso…!”

Profeti Muhamed (alejhi selam) i tha shokut te tij:
” Mos u merzit…!”

Pra perhapja e qetesise ne momentet e ankthit eshte udhezim profetik.

Perhapeni dhe ju midis njerezve te tjere qe Allahu ta vendose ne zemrat tuaja, sepse shperblimi eshte ne varesi te punes!

Previous articleKëto janë ushqimet me zero kalori
Next articleA duhet dhënë sadaka, për atë person që e sheh në ëndërr?