Home Zgjodhëm për ju. Shfrytëzo pesë çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera!

Shfrytëzo pesë çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera!

Transmeton Ibn Abasi r.a. se Muhamedi a.s. ka thënë: “Shfrytëzo pse çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera:

Jetën para vdekjes;
Shëndetin para sëmundjes;
Kohën e lirë para se të bllokohet;
Rininë para pleqërisë dhe
Pasurinë para varfërisë”. (Sahihë Xhamië, Albani, 1077)

Previous articleNuk krahasohet asnjë pije me pijen profetike: e thjeshtë dhe shumë e dobishme për shëndetin
Next articleDy kohët kur nuk duhet të falet Namazi