Nuk krahasohet asnjë pije me pijen profetike: e thjeshtë dhe shumë e dobishme për shëndetin

Nuk krahasohet asnje pije me pijen Profetike!

Mënyra e përgatitjes:

1 gotë me ujë;
1 luge mjaltë;
Mënyra e përdorimit: E pini në mëngjes ne lukth të zbrazët dhe minimumi 30 minuta asgjë nuk pini dhe nuk hani pas saj.

Uji nuk duhet të jetë shumë i ngrohtë (por i vakët), kurse mjaltin duhet ta nxjerrni me lugë druri sepse mjalta në kontakt me lugë metali i humbë materiet e nevojshme për organizmin.

Nëse e pini në vazhdimesi për 40 ditë rresht, do shihni mrekulli në trupin tuaj.

E gjitha çka duhet është që mjalti që përdorni, të jetë me cilësi sa më të lartë (bio), kurse këtë mund ta gjeni vetëm te bletarët e besueshëm.

Mos e shikoni mjaltin a është origjinal por shikojeni shitesin (bletarin) a është njeri 100% i sigurt.

Leave a Reply