Home Lajme Serbët ​bllokojnë kufirin në Jarinë

Serbët ​bllokojnë kufirin në Jarinë

                                                                                                                                                              (u181u)serbet ne jarinje1

Rreth tetëdhjetë persona kanë bllokuar sot rreth mesditës pikën kufitare të Jarinës, afër Leposaviqit, si pasojë e fillimit të arkëtimit të taksave doganore për mallrat që importohen nga Serbia

Sipas burimeve të Kosovapressit, në mesin e të tubuarve është edhe ministri pa portofol në Qeverinë e Serbisë i ngarkuar me Kosovën, Aleksandar Vulin.

Shumica e të tubuarve janë pronarë të bizneseve të ndryshme të veriut, të cilët kanë vënë dy kamionë në rrugë dhe po lejojnë të qarkullojnë vetëm veturat e vogla dhe autobus, por jo edhe kamionët.

Previous articleShtëpia e Oficerëve Serb në vend të Burmali Xhamia
Next articlePËRSE NUK LEJOHET NAMAZI VETËM SE NË GJUHËN ARABE?