Sennae Folium – Sena

0
345

Përfitimet nga Sena:Senna_D2

* Ka efekt laksativ, * Largon oreksin, ndihmon në mbajtjen e dietës, * Rekomandohet në trajtimin e kontipacionit (kapsllëkut) duke nxitur jashtëqitjen, lehtëson shërimin e hemorroideve dhe fissurave anale.Efekti i tij laskativ shfaqet pas 10 deri 12 orë.

Mënyra e përdorimit:

Hidh një lugë çaji me gjthe Sena në 2 dl ujë të zier, dhe lëjeni në një enë të mbuluar për 20 minuta, kullojeni, sipas dëshires ëmbëlsojeni dhe pini deri në dy gota ne ditë. Ky trajtim nuk duhet vazhduar për më shumë se dy javë, dhe duhen bërë minimumi dy javë ndërprerje, para se të fillohet një kurë e dytë.

Kujdes:

Nuk rekomandohet për përdorim nga fëmijet, gratë shtatzëna, gratë me pezmatim të fshikëzës dhe pleqë për shkak të ritjeve potenciale të ngërqeve./Vilajeti/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here