Home ARTIKUJ ISH-MUSLIMANI N’XHAMI!

ISH-MUSLIMANI N’XHAMI!

Nje nga antaret e stafit te portalit Besimtari.com ishte prezent ne faljen e namazit te Xhumasë sot në Xhaminë e Madhe në Prishtinë dhe hasi ne një figurë që nepër media njihet si një kundërshtar i Bashkësisë Islame dhe muslimanëve në përgjithësi. Njihet si kundershtar i ashpër edhe i imamit të kësaj Xhamie, dr.Shefqet Krasniqit duke e fyer ne gazetën e tij. Ai është ish-muslimani Visar Duriqi, më parë kishte kryer medresesnë Alauddin në Prishtinë dhe tani argat i Gazetës urrejtnxitëse Express. Visari njihet si arrogant dhe njeri i prishur në aspektin moralo-etik duke u financuar nga OJQ  të huaja që luftojnë Islamin. Shoqëria Islame duhet të jetë me syqelë dhe të mos i dëgjon lehjet e ketij ekstremisti që bënë në gazetën Serbe që flet shqip Express. / besimtari.com

 

 

…. me qenin
Previous articleTë arrestuarit për terrorizëm: Shkuam në Siri pas thirrjes së Enver Hoxhajt
Next articleSennae Folium – Sena