Reagimet ndaj leximit të Kuranit

0
428

Reagimet ndaj leximit të Kuranit

Ne gjithashtu mund të interpretojmë reagimet e personit me leksionet Kuranore për të ndihmuar në diagnozën:

• Reagimi më tipik i magjisë është nxehtësi në tërë trupin: magji është duke u djegur.

• Personi gjithashtu mund të ndjej gjëra të daljes prej tij: magji po largohet.

• Kur ai ndjen rëndesë, emocione stresi, nuk mund të durojë leximin Kuranor, nuk mund të marrë frymë apo bëhet nervozë, kjo tregon praninë e xhinëve.

• Personi mund të relaksohet, qetësohet dhe të bie në gjumë: kjo mund të nënkuptojë dy gjëra: ose magji ka qenë i vendosur në atë për të bërë atë nervoz: Kurani zvogëlon efektin e magjisë dhe personi qetësohet ose magjia është bërë kështu që ai të jetë i lodhur vazhdimisht, edhe nëse ai fle ai do të zgjohet i lodhur: ai pastaj qëndron dhe bie në një gjumë lehtësimi.

• Nëse personi lëviz apo flet pa vullnetin e tij: kemi xhindët.

• Dhimbje koke: është për shkak të xhinëve në trup ose jashtë. Ajo gjithashtu mund të jetë magjia në kokë apo magjia e varur e cila është duke shkuar deri në kokë.

• Reagime të shumta: personi mund të ketë probleme të kombinuara. Kjo pasohet zakonisht nga lodhje dhe rraskapitje.

• Nuk ka ose ka pak reagim : personi ka pak problem ose aspak fare apo xhindët është jashtë trupit dhe që vepron në atë nga jashtë. Në këtë rast, një lexim i thjeshtë lejon për të djegur lidhjen e xhindeve me personin pa arritur xhinët dhe kjo është e mjaftueshme për shkëputje nga magjia.
• Mos harroni diagnozën e xhindeve apo magjia nuk e përjashton tjetrën. Diagnoza ë
shtë gjithmonë minimale. Nëse keni simptoma të qarta në jetën e personit, trupi i tij, mentaliteti dhe ëndrrat e tij, ju mund të dini edhe nëse nuk ka reagime ndaj leximit.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here