Home Zgjodhëm për ju. Kur të shkoni te shtrati, shkundeni atë me pjesën e brendshme të...

Kur të shkoni te shtrati, shkundeni atë me pjesën e brendshme të rrobës suaj, sepse nuk e dini se ç’ka rënë aty pas jush!

Ebu Hurejra r.a. tregon se Pejgamberi a.s. ka thënë: “Kur të shkoni te shtrati, shkundeni atë me pjesën e brendshme të rrobës suaj, sepse nuk e dini se ç’ka rënë aty pas jush! Pastaj thoni: ‘Bismike Rahhi veda’tu xhenhi ve hike erfeuh, in emsekte nefsi fer-hamha, ve in erselteha fehfedhha hima tahfedhu hihi ibadikes-salihin’ – Me Emrin Tënd, o Zoti ime e mbështes anën time në këtë shtrat dhe me Emrin Tënd e ngre atë. Nëse ma merr shpirtin, atëherë mëshiroje atë e, nëse ma kthen përsëri, atëherë ruaje atë me mjetet që Ti i ruan robërit e tu të drejtë!” (6320)

 

Previous articleReagimet ndaj leximit të Kuranit
Next articleParalajmërim: Përdorimi i CELULARËVE mund t’ju VERBËROJË