Home Të tjera Zgjodhem per ju Cili është ilaçi per dashurine e zjarrte

Cili është ilaçi per dashurine e zjarrte

“Nese dikush pyet:

“Cili eshte ilaci per dashurine e zjarrte qe ndodh me shikimin e pare?”
Themi: “Ilaci eshte që ta largoje shikimin, sepse hedhja e shikimit eshte si fara e nje bime e cila hidhet ne toke, nese nuk ia hedh syte (nuk preokupohesh), ajo thahet e nese ujitet, ajo mbin dhe zhvillohet.

E njejta gje ndodh me shikimin nese ndiqet me nje shikim tjeter.”

|Ibn Kajjim rahimehullah|

Previous articleÇfarë duhet të bëjë ai që zgjohet natën duke folur, apo rënkuar?
Next articleReagimet ndaj leximit të Kuranit