Home Të tjera Zgjodhem per ju Pse ndodhin problemet bashkëshortore? (video)

Pse ndodhin problemet bashkëshortore? (video)

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Për ju në vazhdim  kemi përzgjedhur video të shkurtër dhe shumë domethënëse, në këtë video të shkurtër do të dëgjojmë Hoxhë Enis Rama i cili do të na flet për një temë e cila ka të bëj me jetën bashkëshortore:

Pse ndodhin problemet bashkëshortore?

Previous articleKur hapen dyert e Xhenetit në këtë botë?
Next articleA lejohet adoptimi i fëmijëve në Islam?