Home Zgjodhëm për ju. Pse fëmiu refuzon të pij nga gjiri i nënës?

Pse fëmiu refuzon të pij nga gjiri i nënës?

Kjo ndodh për njërën nga këto arsyje:

1- Mësyshi i nënës. Nëse nëna i jep gji fëmiut në prezenc të dikujt, ka mundësi që qaj person ti bjer mësysh nënës së fëmijës, dhe në këtë rast qumshti i gjinit e ndrsyhon shijen dhe fëmija nuk dëshiron të pij nga gjiri i nënës. Ka mundësi nëse syshi është shum i fort që tja humb qumshtin tërësisht nënës.

2. Shkaku i dytë është nëse nëna është e prekur nga Sihri, dhe në këtë rast tek disa fëmij ndikon që mos ta merr gjirin e nënës. Në të dyja rastet duhet së pari ti lexohet kuran nënës dhe pastaj fëmijës, dhe inshallah do të shërohen.

3. Nëse vet fëmiu ka mësysh. Në këtë rast fëmiu nuk e merr as gjirin e nënës mirepo nuk dëshiron të pij apo të haj asgjë. Këtu duhet ti lexohet fëmiut kuran dhe inshallah nuk do të ket problem.

Eroll Nesimi

Previous article10 gjëra që mund të pastroni me kripë
Next articleTë friksuarit gjatë natës