Home Zgjodhëm për ju. Përsëritja e informacionit dhe dijes

Përsëritja e informacionit dhe dijes

Përsëritja e informacionit dhe dijes, është, një çekiç i fortë i cili e ngulit edhe më thellë informacionin brenda mbamendjes. Kurse mospërsëritja, e shëndrron informacionin dhe dijen në një pluhur të thatë, të cilin “era” e quajtur harresë e heq dhe e merr nga mbamendja ngapak-ngapak. Ndaj përsëriti dijet që i ke regjistruar në memorien tënde! T’u dha shansa t’i regjistrosh, atëherë, ruaji ato!

Previous articleLutje kundër sihrit!
Next articlePërfundoji historia e Faraonit me ujë