Home Zgjodhëm për ju. Përfundoji historia e Faraonit me ujë

Përfundoji historia e Faraonit me ujë

Përfundoji historia e Faraonit me ujë
Përfundoji historia e Nemrudit me mushkonjën
Përfundoji historia e Ebrehasë me gurëz
Përfundoji historia e Ahzabit me erëra
Përfundoji historia e Ata Turkut me milingonën e kuqe
Përfundoji historia e Hitlerit me vetëvrasje
E sheh? I dha fund Allahu historive të kriminelëve dhe mizorëve me gjëra mjaft të thjeshta! Ndaj dhe mos e ngujo mendjen tënde të mendosh se si do të jetë përfundimi i mizorëve, pasi ata, pashmangësisht janë të rrënuar! Por ti, angazhoje mendjen tënde se si të kontribuosh që e Vërteta të shfaqet!

Përktheu: Agron Islami

Previous articlePërsëritja e informacionit dhe dijes
Next articleZvogëloni stresin, ruani zemrën