Home Zgjodhëm për ju. Lutje kundër sihrit!

Lutje kundër sihrit!

Lutje kundër sihrit!

-“‘Hasbi All-llahu ve nimel vekil ala men adhani fi xhesedi”.

”Më mjafton Allahu sa ndihmës i mirë që është kundër atyre që më lënduan në trup”

Përsërite shpesh nëse je i sëmur nga sehiri apo prekja e shejtani se ndihmon tej mas.

Previous articleU pyet imam Shafiu
Next articlePërsëritja e informacionit dhe dijes