Home Lajme Kosova PEMA E BAMIRESISE DISTANCOHET NGA REKLAMIMET E PARTISE SE DREJTESISE

PEMA E BAMIRESISE DISTANCOHET NGA REKLAMIMET E PARTISE SE DREJTESISE

Foto nga aktivitetet e Pemes se Bamiresise
Foto nga aktivitetet e Pemes se Bamiresise

Vërejtje për bashkpunorët e sotëm vullnetarë në shpërndarjen e ndihmave.
Pema e Bamirësisë nuk ka bashkpunuar me askend që t’i bëjmë reklamë ndonjë partie politike por që t’i ndihmojmë nevojtarët. Ndalohet rreptësisht shfrytëzimi i aksioneve të Pemës së bamirësisë për të gjitha reklamimet politike.

Visar Kastrati
Sekretar i Pemës së bamirësisë

Previous articleTërnava: BIK-u të financohet nga shteti
Next articleBajrami dhe lamtumira