Home Të tjera Zgjodhem per ju Nuk po qaj për Çmimin e faturës …!?

Nuk po qaj për Çmimin e faturës …!?

Një 80 vjeçar, pas një infeksioni në veshët e tij humbi pothuajse të gjithë dëgjimin. Mjekët i thanë se ai duhet të futej në operacion në menyrë që ta trajtonin sëmundjen e tij. 80 vjeçari e pranoi këtë gjë dhe hyri në operacion, ai nuk dëgjonte asgjë vetëm një dhimbje të madhe në veshët e tij.
Pasi operacioni doli me sukses, plakut i erdhi fatura e operacionit, ai e mori faturën dhe filloi të qante. Kur mjekët e panë gjendjen e plakut ju afruan dhe e pyetën, pse po qan, mos është çmimi i lartë dhe nuk ka mundsi për ta paguar?
Plaku u përgjigj: Nuk po qaj për çmimin e faturës , po qaj sepse Allahu ma mundësoi dëgjimin për 80 vite dhe asnjëherë nuk më dërgoi ndonjë faturë për këtë gjë.

Falenderoje, falu madhëroje Allahun për shëndetin dhe mirësitë e panumërta, ka të tjerë që janë të sprovuar dhe ja dinë vlerën më shumë se ty..

Previous article4 KRIJESAT E XHENETIT NË TOKË
Next article9 produkte në raftet tona, që BE-ja i ka ndaluar për shkak të përbërësve të tyre (Foto)