Home Këshilla mjeksore Një pikë mjaltë në kërthizë, ilaç i mrekullueshëm !

Një pikë mjaltë në kërthizë, ilaç i mrekullueshëm !

Vendosja e nje pike mjalti para gjumit në kërthize (dhe nëse dëshiron i shton një pikë zenxhebil) duke e izoluar me një likoplast për të evituar fërkimin me rrobat, mund të sheroje deri në 35 sëmundje, siç jane presioni i lartë dhe i ulët i gjakut, dhembjet në të gjitha pjeset e trupit, kapsllëku, diarreja, dhembjet e barkut, ngërqet e barkut, fryrjet e barkut etj.21132_370665113054436_378348483_n

-Trajtimi duhet të përdoret 7 ditë, një herë në ditë para gjumit.
Gjithashtu për sëmundjet e barkut mund të përdoret çdo herë kur keni nevojë.

Dr.med. Mahir Sajdam
___________________
Web-portal: www.mjekumusliman.com

Previous articleMuzika dhe instrumentet muzikore në Islam ?
Next articlePastrimi i mëlçisë dhe fshikëzës së tëmthit në mënyrë natyrale