Home Të tjera Zgjodhem per ju Nga 2001 deri 2014, mbi 250 mijë të dënuar pranuan Islamin

Nga 2001 deri 2014, mbi 250 mijë të dënuar pranuan Islamin


Një numër i madh të dënuarish në burgjet amerikane po e pranon Islamin si fe, dhe ky numër po shtohet dita ditës.

Disa theksuan shqetësimin se kalimi masiv në Islam në burg do të çonte në ekstremizëm, por doli të mos jetë kështu.
Të burgosurit që e përqafuan Islamin si fe të re nuk po shfaqin ndonjë shenjë ekstremizmi, përkundrazi.

“Nuk ka asgjë në Kur’an që na mëson të jemi shkatërrues ose të shkaktojmë ndonjë dëm. Islami është një mënyrë paqësore e jetës”, thotë një nga të burgosurit që pranuan Islamin. /tesheshi.com/

Previous articleDhjetë qytetet më të vizituara në botë
Next articleSHTATË AJETET QË TA LEHTËSOJNË NGUSHTIMIN NË GJOKS!