Home Lajme Në Pejës AAK dhe PSHDK me koalicion parazgjedhor

Në Pejës AAK dhe PSHDK me koalicion parazgjedhor

                                                                                                                                            f1_16aakpshdk-jpg1379330375

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Peje, dr. Ali Berisha, dhe ai i Partisë Shqiptare Demokristiane të Kosovës, Dede Hajdaraj, kanë nënshkruar  sot koalicionin parazgjedhor për  zgjedhjet e  3 nëntorit.

Të prirë nga përcaktimet e përbashkëte politike të djathta dhe forcimin e mëtejmë të partneritet në mes të dy subjekteve politike; duke u bazuar në orientime programore, që ne thelb kanë fuqizim e vlerave demokratike të përkushtuar në mbrojtje dhe provim të idealeve të lirisë demokracisë dhe zhvillimit të vendit duke pasur në konsideratë  vizionin e një shoqërie të hapur dhe prosperuese, si dhe duke u bazuar në praktikat e mira të bashkëpunimit të ndërsjellët në mes dy partive, AAK dhe PSHDK  lidhin marrëveshje bashkëpunimi, sipas të cilës ato do të garojnë ndaras, me listat të veçanta për kandidate për asamblenë komunale, ndërsa, ndërsa dalin me kandidat të përbashkët për kryetar të Komunës së Pejës.

Previous articlePse Perëndimi fillon skenarin e saj në Siri?
Next articleRreth 150 policë të Serbisë po operojnë në veri