Home A e dini se Mos u brengos, por prite mëngjesin

Mos u brengos, por prite mëngjesin

“A nuk është mëngjesi afër?” (Kur’an 11:81). Mëngjesi i të brengosurve dhe pikëlluarve filloi të shfaqet. Shih sa bukur agon, sa mirë i çel dyert e errëta drita e saj. Arabët thonë: “Kur të shohësh […]

Previous articleMësoni kur është dita e parë e Ramazanit
Next articleA lejohet për femrën që të falë namazin pa shami?