Home Lajme Ministrja e “Amoralitetit” dhe morali shqiptar

Ministrja e “Amoralitetit” dhe morali shqiptar

 Deklaratë për shtyp

Ministrja e “Amoralitetit”  dhe morali shqiptar

FRMqershor2013Forumi i të Rinjve Muslimanë ka lexuar se si Ministrja per Integrime Evropiane të Kosovës ka komentuar e sulmuar një fjalim të hoxhë Irfan Salihut ku ai denoncon kurvërizimin e shoqërisë kosovare dhe prishjen e familjes.

Hoxhë Irfan Salihu duke komentuar rreth vajzave që kane humbur moralin e janë bërë kurva ka bërë një gjë të mirë. Megjithatë Vlora Citaku që ka dashnor një sllav Samuel Zhbogar me të cilin po na poshtëron kombin, ka dalë në mbrojtje të femrave amorale sikur ajo vetë. Këto femra janë import i huaj në identitetin apo kombin tonë. Janë viktima të dhunës seksuale nga pushtuesit e huaj të Kosovës dhe na turpërojnë!

FRM e pyet ministren Citaku a nuk të vjen turp që ti shkon me një sllav dhe ke tradhëtuar burrat shqiptarë? Nëse nuk do të përgjigjesh për këtë, atëherë ne të sugjerojmë që vlerat që ti i ke humbur  mos na i trego si vlera ne popullit musliman të Kosovës.

FRM i kujton publikut kosovar se Vlora Çitaku jo vetëm që është një femër që na bën me turp por ajo është diskriminuesja më e madhe e gjinisë femore në Kosovë. Kjo femër pa nder ka qenë iniciatorja e nënshkrimeve kundër vajzave me shami që të vijojn mësimin në shkollat e Kosovës.

FRM i thotë Vlora Citakut: të të vijë turp dhe kur ta përmendesh emrin e hoxhës tonë Irfan Salihu duhet të marrësh abdes! Nëse ndjehesh keq për turpin që i ke bërë Kosovës, atehere pendohu tek Zoti. Të vesh shaminë dhe më pas, ne vellëzerit muslimanë kosovarë do të të gjejmë ndonjë burrë që ta mbulojmë turpin!

Forumi i të Rinjve Muslimanë

Prishtinë

04.06.2013

Previous articleسورة نوح (أحكام التجويد
Next articleDeklaratë: FRM denoncon fjalimin urrejtjenxitës të refugjates Alma Bashkim Lamaj!