Deklaratë: FRM denoncon fjalimin urrejtjenxitës të refugjates Alma Bashkim Lamaj!

0
365

0.000.00FRM denoncon fjalimin urrejtjenxitës të refugjates Alma Bashkim Lamaj!

Forumi i të Rinjve Muslimanë ka lexuar në internet fjalimin që fshatarja e Krujës nga Shqipëria, Alma Lama ka mbajtur në parlamentin e Kosovës në lidhje me videon e hoxhës së nderuar Irfan Salihu.

Në fjalimin e saj, refugjatja Alma Lama ka sulmuar hoxhën patriot Irfan Salihu dhe hytben e tij, në të cilën hoxha ynë i nderuar, ne popullin e Kosovës na mëson që gratë ti kemi të ndershme, ti marrim të virgjëra, besimtare dhe jo kurva, siç u bënë shumë gra në Shqipëri në vitet 90 të cilat u trafikuan në Itali për prostituta.

Në fjamin e saj, emigrantja Alma Lamaj hoxhë Irfan Salihun e cilëson si armik të demokracisë e të vlerave njerëzore i cili sipas Almës sulmon « traditat tona ne emër të anakronizmave. »

Alma Lama, të cilën fati e solli nga katundet e Shqipërisë në Kosovë, dhe nuk e çoi si shumë nga shoqet e saj në semaforët e Italisë si prostitutë, është një në vendin tonë. Edhe pse e këtillë ajo është futur në mënyrë dinake në Parlamentin e Republikës së Kosovës nga Lëvizja Vetëvendosje. Sikur të ishte në Shqipëri ajo do të vuante për bukën e gojës por në Kosovë merr rrogë nga taksapaguesit kosovarë ! Alma Lama nuk përfaqëson popullin e Kosovës dhe asaj duhet ti hiqet leja e qendrimin në vendin tonë e të kthehet në katundet e Krujës nga ka ardhur!

Alma Lamaj me paturpësinë më të madhe jo vetëm që sulmon një qytetar të Kosovës por na jep mend ne kosovarëve edhe për « traditat tona». E pyesim Almën, babai i të cilës e ka emrin komunist – Bashkim – për çfarë tradite e ke fjalën ? Për traditën e Enver Hoxhës dhe kurvave të tija partizane? Për traditën e kurvave të semaforave të Italisë? Për traditën e Big Brotherit që keni në Tiranë ku si-shoqet e tua bëjnë seks në publik? Për traditën e krimit, rebelizmit, drogës që ju keni zhvilluar në Shqipëri? Traditën e kurvërizimit të grave? Atë traditë mbaje vetë znj. Alma Lama. Ajo traditë është kafshëri e ne jemi njerëz me turp dhe me moral.

FRM denoncon në mënyrë të vendosur fjalimin denigrues të një femre e cila në kur përmendet vajzat me shamia ajo reagon sikur të jetë një e sëmur psikike. Alma Lamaj përpara se të merret me hoxhën e nderuar, duhet të mbuloj trupin e saj e të mos dali cullak në internet.

FRM i kërkon Lëvizjes Vetëvendosje dhe Albin Kurti që nëse duan të marrin vota në Kosovë, Lëvizjen e tyre duhet ta pastrojnë nga refugjatët e Shqipërisë. Ne shqiptarët e Kosovës jemi njerëz me din dhe me iman, të ndershëm dhe krenarë. Ne nuk jemi si shkijet e Beogradit apo si kurvat e Italisë.

FRM i bën thirrje qytetarëve të Kosovës që ta ruajnë nderin e tyre, ashtu siç këshillon hoxha i madh Irfan Salihu. FRM i bën thirrje qytetarëve të Kosovës që fetvatë e femrave lakuriq, atyre që bëjnë seks me shumë burra përveç burrave të tyre, ti refuzojnë. Ne jemi popull musliman. Ne jemi popull i ndershëm. Ne nuk jemi kurva e kurvarë. Nëse Alma Lamës dhe shoqeve të saj i pëlqen që të bëj seks me burra të tjerë përveç burrit të saj apo seks paramartesor, ajo është e lirë ta bëj një gjë të këtillë – edhe pse ne na dhimbet burri i saj. Por ne populli i Kosovës, muslimanët dhe muslimanet, nderin tonë do ta ruajmë siç porositemi në Bibël dhe në Kuran dhe nga mësimet e hoxhë Irfan Salihut.

Ne nuk arriti të na degjenerojë Serbia e jo më refugjatet e Shqipërisë! Njeriu për një nder jeton dhe atë nder ne do ta ruajmë qoftë edhe me sulmet e tilla që na vinë. Përpjekjet e Alma Lamës për të poshtëruar hoxhën tonë i cili do të na mbrojë nga të bërit kurva dhe kurvarë do të dështojnë, ashtu siç dështuan edhe përpjekjet e Serbisë për « Bashkim-Vllaznim»!

                                                       Kryesia e FRM-së

                                                            07/06/2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here