Home Zgjodhëm për ju. Lutja e cila nuk të bën dëm asgjë në tokë

Lutja e cila nuk të bën dëm asgjë në tokë

Lutja e cila nuk të bën dëm asgjë në tokëبِسْمِ اللَّهِ الَّذِي لا يَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَيْءٌ فِي الارْضِ وَلا فِي السَّمَاءِ وَهُوَ السَّمِيعُ‎ ‎أَلْعَلِيمُ

Bismil-lahil-ledhi la jedur-ru me`a-ismihi shej`un fil-erdi ve la fis-semai ve huves-semiّul- ‎ّalim (tri herë)‎

‎(Me emrin e All-llahut pranë emrit të të Cilit nuk bën dëm asgjë në tokë e as në qiell, Ai që dëgjon shumë dhe ‎di çdo send)‎

Previous articleSi të përballesh sjelljet e këqia të njerëzve ndaj teje?
Next article6 gjërat që çdo djalë ka nevojë nga nëna e tij