Home Të tjera Zgjodhem per ju Limoni dhe hudhra, kundër lythave

Limoni dhe hudhra, kundër lythave

Përbërësit: 1 thelb hudhër; Lëngun e gjysmë limonit; Trakë ngjitëse).

Përgatitja: Shtypeni thelbin e hudhrës, e masën e bashkoni bashkë me lëng limoni. Prisni disa minuta derisa përbërësit të bashkohen e më pas e aplikoni sipër lythave.

Ngjitni nga sipër traken ngjitëse dhe e lini të veprojë brenda natës.

Previous articleSi të sillesh me fëmijën inatçi? 
Next articleFëmijët lindin besimtarë në Zot – mendime akademike