Home Kurani dhe Shkenca A lejohet qё muslimani ti bёj rukje jomuslimanit?

A lejohet qё muslimani ti bёj rukje jomuslimanit?

A lejohet qё muslimani ti bёj rukje jomuslimanit?

Po, i lejohet muslimanit qё tё mjekoi dikё tjetёr me anё tё Kuranit edhe nёse ai (i sёmuri) nuk ёshtё musliman, pёrvec kur ky njeri lufton kundra Islamit dhe muslimanёve dhe gjithashtu nuk i lejohet jomuslimanit ta prekё Kuranin gjate rukjes por rukja ti behet me anё tё kёndimit apo duave tё pёrcjellura pёr shёrim.

Komisioni i Pёrhershёm i Dijetarёve tё Mёdhenj

Previous articlePikëllimit do t’ia kthej shpinën …
Next articleSa gjatë guxoni ta ruani mishin në frigorifer?