Home Këshilla mjeksore Kujdes motër e nderuar !

Kujdes motër e nderuar !

Mos të mashtrojnë ata që me fjalë të ëmbëla të gëzojnë10390123_818300551536449_4204698472129278929_n
Bukuroshe ty të thonë, që zemrën tënde ta përfitojnë
Që trupin tënd ta shfrytëzojnë
Të thonë të kam zemër e të kam shpirt
Të thonë vetëm ty të dua dhe gjithcka je për mua ….(e blla, blla, blla…)
Nëse vërtëtë është ashtu sic ai po pretendon
Pse nuk vie tek prindi yt dorën tënde ta kërkon
Pse kur përmendet fejesa e martesa ai temën e ndërron?!
Ose me shpresa të kota ty të mashtron ?!…

Previous articleILAÇI I MËSYSHIT DHE I SIHRIT
Next articleUshqime të dobishme për trupin