Home Të tjera Zgjodhem per ju Konsumoni këto ushqime që të keni dhëmbë të bardhë

Konsumoni këto ushqime që të keni dhëmbë të bardhë

Një buzëqeshje nuk kushton asgjë.

Dhe nëse disa dhëmbë të bardhë fshihen pas asaj buzëqeshjeje nuk ka gjë më të bukur.

Njerëzit kalojnë shumë kohë në kirurgjitë dentare, por ka gjithmonë diçka që mund të zgjidhë lehtë problemet e dhëmbëve në kushte shtëpie.

Pra ekzistojnë disa ushqime që preferohet t’i konsumoni nëse dëshironi që të ju zbardhen dhëmbët:

Djathi

Shafrani

Kastraveci

Dredhëzat

Çaji i gjelbërt

Vaji i kokosit

Qepët

Previous articleLetra prekëse e nënës për mjekun që i tha të abortojë beben me Sindromën Down
Next articleIlaçet e ndryshme mund të shkaktojnë trashje