Kafshët E Kurbanit Qetësohen Kur Përmendet Emri I Allahut !

0
602

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë.

Në videon që do sjellim në vazhdim për ju motra dhe vëllezër do të shikojmë se si në një ferme kafshët të cilat zgjedhen për Kurban sa përmendet emri Allahut ato qetësohen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here