Home A e dini se Këtë muaj akrepat e orës shkojnë 60 minuta para, ja çfarë date...

Këtë muaj akrepat e orës shkojnë 60 minuta para, ja çfarë date do ndodhë

Të dielën e fundit të marsit ndodh ndryshimi i orës. Natën mes 24 marsit duke u gdhirë 25 marsi, akrepat zhvendosen 60 minuta përpara.

Rikthimi i orës verore do të sjellë rritjen e ditës dhe zvogëlimin e natës. Ndryshimet bëhen të dielën e fundit të muajit mars dhe të dielën e fundit të tetorit. Këtë vit ora dimërore kthehet në 28 Tetor.

Ndryshimi i orës është traditë prej vitit 1981 në Europë.

Previous articleStudimi amerikan: feja, institucioni më i besueshëm në Shqipëri. Politika në fund
Next articleNëntë qytetet më të shtrenjta në botë për të jetuar