Home Opinione Këshillë e shkurtë nga dijetari i madhë AbdulAzizi ibn Merzuk et-Turejfi

Këshillë e shkurtë nga dijetari i madhë AbdulAzizi ibn Merzuk et-Turejfi

                                    1238943_554537901267126_2092080960_n

“Shumë njerëz duke e pritur gjatë kohë fitorën, zmbrapsen; Sikur kanë harruar se Allahu ka premtuar triumf për të vërtetën, por jo për personalitetet e së vërtetës. Sa e sa sahabë kanë vdekur pa e parë forcimin dhe triumfin që Allahu i dha Pejgamberit të Vet!”

Previous articleFranca liron “kasapin” e Ruandës
Next articleQeveria me dy fytyra, ndalon punimet e Xhamisë, e bllokon lejen e punes që e lëshoj komuna