Home Lajme Izraeli është shtet terrorist – thotë Erdogan

Izraeli është shtet terrorist – thotë Erdogan

Kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, e ka quajtur Izraelin shtet terrorist.

“A mund të kenë vend në këtë botë ata që masakrojnë fëmijë? A mund të themi se ata respektojnë njerëzimin? Për këtë arsye unë them se Izraeli është shtet terrorist”, ka thënë Erdogan, ndërsa citon REL.

Ai i ka bërë këto komente në një takim të Këshillit Islamik të Euroazisë në Stamboll, në kohën kur luftimet ndërmjet Izraelit dhe Rripit të Gazës kanë hyrë në ditën e gjashtë të tyre, ndërsa numri i viktimave në rajonin palestinez ka arritur në 95.

Dhuna në mes dy rajoneve është intensifikuar qysh të mërkurën, kur Izraeli ka vrarë shefin ushtarak të Hamasit – lëvizjes islamike që kontrollon Rripin e Gazës

Previous articleRreth Palestinës pro shqiptare dhe disa shqiptarëve kanibal e hipokritë
Next articleReagon “Bashkohu”: Hetimi ndaj Imamit Krasniqi, sulm ndaj xhematit musliman të Kosovës