Home ARTIKUJ Imam Irfan Salihu: Mjekrra në Islam dhe është gjynah ruajtja e...

Imam Irfan Salihu: Mjekrra në Islam dhe është gjynah ruajtja e saj

hoxhe_irfan_salihu

http://www.youtube.com/watch?v=0kMewwIdQRg

Previous articleAfrikë Qendrore, Një turmë e krishterë shkatërroi xhaminë e tretë në Bangui
Next articleMinistri turk: Gjatë 6 viteve në pushtet rrogën ia ka ndarë 100 studenteve