Home Zgjodhëm për ju. Ilahi e re : Latif Berisha – Babi im është fukara

Ilahi e re : Latif Berisha – Babi im është fukara

Latif Berisha – Babi im është fukara
Teksti: Mergim Gashi
Melodi & Vokal: Shefqet Rogova
Rec: MG-Records, Mix: Genc Hyseni
Kamera & Montazhi: Ersan Rexhepi

Previous articleKu qëndron besimi i atyre njerëze të cilët falen vetëm për xhuma dhe gjatë ramazanit?
Next articleÇfarë janë fluturat “antistres” dhe a duhen lejuar fëmijët të luajnë me to?