Home Zgjodhëm për ju. Çfarë janë fluturat “antistres” dhe a duhen lejuar fëmijët të luajnë me...

Çfarë janë fluturat “antistres” dhe a duhen lejuar fëmijët të luajnë me to?

Spineri është objekti më i ri që ka hyrë në qarkullim kohët e fundit si nëpër botë, ashtu edhe në Shqipëri dhe në Kosovë.

Sipas Amazon, në muajin prill, ky objekt ishte një ndër 10 më të shiturit në botë. Spiner, shërben si një lodër antistres e cila ka filluar të kthehet së fundmi në një mani të vërtetë.

Disa prej shkollave në Shtetet e Bashkuara e kanë ndaluar përdorimin e këtij objekti me arsyetimin se fëmijët kalojnë shumë kohë të dëmshme me të.

Por ky fenomen po përhapet me shpejtësi edhe tek fëmijët dhe adoleshentët shqiptar. Nëse kohët e fundit keni vënë re nëpër duart e njerëzve një objekt të çuditshëm, i cili rrotullohet papushim është pikërisht Spineri.

 

Kur nuk e qetëson shpirtin me të vërtetën, do të kërkosh gjëra të kota për ta qetësuar veten!  H.Omer Bajrami

 

Previous articleIlahi e re : Latif Berisha – Babi im është fukara
Next articleËndrra e çuditshme e profetit alejhi selam dhe çfarë i ndodh atij që çel agjërimin para iftarit