Hoxha nga Amerika Abdullah Hakim Quick flet për LUFTËN KUNËR ISLAMIT NË KOSOVË

0
388

                                                                                                                                             safe_image

Abdullah Hakim Quick, hoxha, qytetari nga Amerika flet për natyrën e luftës në Kosovë dhe Bosnje, flet rreth luftës pas luftës, rreth luftës psikologjike dhe identitare, ku muslimanët dhunohen për çdo ditë, dhe thotë se gjithnjë ka tentativë nga shekullaristët ateist e filo-krishterë që të eliminohet nga faqja e dheut të kësaj pjese të botës gjithçka Islame.

“Është e njohur ndërkombëtarisht që këta janë shqipëtarë etnik, kjo është fjalia që përdoret, por ata nuk janë shqipëtarë etnik, ata janë musliman. Është një vend musliman, dhe Kosova është vendi i njërës prej luftërave më fascionuese në historinë Islame. Me 1389 një union i shteteve ballkanike nga Evropa Lindore, e kryqëzatave, e kanë mbledhur një ushtri prej 100.000 ushtarëve, dhe kanë hyrë në Evropën Lindore që ta shkatërrojnë Perandorinë Ottomane, që ta shuajnë Dritën e Islamit komplet, dhe muslimanët nën udhëheqjen e Bejazidit I arritën me vetëm 60000 besimtarë muxhahid, dhe i takuan në Kosovë, dhe ngadhënjyen mbi ta me Ndihmën e Allahut. Prap me 1448, prap një grup i kryqtarëve me 50000 ushtarë nga e gjithë Evropa arriti në Kosovë prap me qëllim që t’i shkatërroj muslimanët, dhe Sultan Murati dhe muslimanët në atë kohë u bashkuan, dhe me një numër të vogël të besimtarëve ata arritën që t’i mposhtin kryqëzatat në Kosovë. Dhe kur Serbët i sulmojnë shqiptarët, nuk e sulmojnë Shqipërinë, porse e sulmojnë tokën e Islamit.” [Abdullah Hakim Quick]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here