Home Lajme Franca e njeh masakren ndaj algjerianëve të vitit 1961.

Franca e njeh masakren ndaj algjerianëve të vitit 1961.

Presidenti Francez Holland edhe zyrtarisht ka deklaruar se nderhyrja e Francezëve kundër protestës se viti 1961 ishte brutale dhe gjason me një masakër.

Protesta e vitit 1961 ishte realizuar në Paris nga algjerianët që kërkuan pavarsinë e vendit të tyre nga Franca .

Previous articleZBULOHET GURI I PARË NË MARS ME PËRBËRJE TË PAZAKONTË
Next articlePërjashtimi i vajzave me shami në Gjermani shpallet krim