Home Lajme FERID AGANI pro Homoseksualizmit…

FERID AGANI pro Homoseksualizmit…

Ministri i Shendetësisë dhe kryetari e PD-së, Ferid Agani ka thënë se ndërhyrjë dhe dhuna e ushtruar ndaj aktiviteti Kosova2.0 ka qenë e padrëjt dhe se aty ndërhyrja i kanë qit hije të keqe Kosv19_04_12_61469_aganiës. Agani tutje ka thënë se organizimi i ketij aktiviteti ka qënë legjitim.

“Kjo ngjarje nuk i ka hije vendit. Ajo që ka ndodh aty i ka qit hije të keqe Kosovës. Nuk duhët të lejohet të ndodhin ngjarje të tilla. Unë e denoj këtë dhe kjo ështe e papranushme. Organizimi i kësaj ngjarje ka qenë legjitime dhe organizata është e regjistruar dhe është”, ka thënë agani në KTV.

Ai ka mohuar faktin se të pranishem në këtë ngjarje kanë qene edhe hoxhollaret, nagse sipas tij etiketimet po bëhën vetem në bazë të tekeve te njerzve.

Aagani në KTV ka folur edhe për situaten plotikë në Kosvë dhe koalicionin e mundëshem PDK-AAK. Ku me këtë rast ka thënë se PD-ja mund të jëtë në qeveri edhe nëse bashkoht ëAAK-ja.

“Ka individ që mëndojn ta rrezojnë qeverinë. Ka të till që nuk pajtohen më ketë qeveri. Por, ne asnjëhër nuk kemi menduar qe të bejmë shantazhe për rrezimin e kesaj qeverie. Nesë vjen situata me dal ne dalim të gjithë. Por, kjo situat nuk do të vije. Ne mund të jemi në qeveri edhe me AAK-në. Kjo nuk ka pengon aspak”, ka thënë ai.

Previous articleElaine M. Conkievich dhe Vlora Citaku nuk i imponojnë dot popullit të Kosovës perversitet dhe pederasti
Next articleLetër e hapur Zhbogarit dhe Lunacekut shkruan Fuad Ramiqi