Faqja Kur’ani – Mrekullitë e Kuranit, përsëri del e para nga mediat e Kosovës

0
425

Duke u bazuar në të dhënat që jep Facebook-u, faqja  KUR’ANI – Mrekullitë e Kur’anit del të jet media më e fuqishme në rrjetin Social Facebook sa i përket informimit të saktë dhe rritjes së antarëve të saj. Duke krahasuar këtë javë ajo prinë me 2,900  pëlqime gjatë kësaj jave gjithësejt me 472,293 antarë.

Faqja e KMK-së njihet si faqe e informimit të saktë në krahasim me mediat kosovare të cilat njihen për nxitje të urrjetjës fetare e kombëtare. Shpresojmë që edhe në të ardhmën të jemi të paanshëm dhe të saktë sa i përket informimit.

Falenderojmë antarët të cilët janë kontribuesit më të mëdhenjë dhe shtytës në punën tonë vullnetareteparet

Duhet cekur se faqja Kur’ani – Mrekullitë e Kur’anit është pjesë e aktiviteteve të organizatës Forumi i të Rinjve Musliman. Faqja zyrtare është portali www.besimtari.com

 

 

Stafi i faqës KMK

28 Dhjetor 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here