DUAJE FAMILJEN

0
432

Enes ibn Maliku (radijAllahu anhu) transmetohet se ka thene:

“I Derguari i Allahut (salAllahu alejhi ue selem) ishte njeriu me i meshirshem me familjen dhe femijet.”

silsiletu Sahiha : (2089)

Ai thotë: “Më i miri prej jush është ai që sillet më mirë me familjen e tij, ndërsa unë sillem më mirë me familjen time”.

(Tirmidhi, Menakib, 63.)

Te sillemi mire me te dashurit tone.Te mundohemi me kalu kohe me shume me ta,e sidomos me femijet tone.
Zoti i ruajte familjet tona dhe u dhashte edhe femijeve tone pasardhes te hajrit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here