Home A e dini se Doni t’i shpëtoni alergjive? Konsumojini ato që ju bien përdhe

Doni t’i shpëtoni alergjive? Konsumojini ato që ju bien përdhe

Të konsumosh ushqimin që ka rënë në dysheme, puthjet e rregullta me të afërmit janë disa nga mënyrat më të mira për të shpëtuar prej alergjive. Profesor Graham Rook një imunilogjist, gjithashtu këshillon që kur bebet e refuzojnë ushqimin duke e pështyrë përdhe, nënat duhet të këmbëngulin dhe t’ia japin përsëri atë që fëmijët flakën tej. Shoqëria moderne është bërë e fiksuar pas pastërtisë dhe ne nuk kemi më kontakt me disa nga bakteret kryesore që e mbajnë sistemin tonë imunitar në punë. Kjo nënkupton se kur trupi haset me një substancë të panjohur për të, sistemi imunitar reagon më shumë seç duhet duke shkaktuar alergjitë. Profesori rekomandon që njerëzit të mos jepen pas sterilitetit.

Previous articleÇaj i veçantë për secilin grup të gjakut
Next articleA e dini dallimin mes frutave dhe perimeve?