Djaloshi që e bëri hoxhën ta ndërpret emisionin –

0
368

Në një emision drejtpërsëdrejti duke ligjuar hoxhanë lidhje telefonike e thërret një djalosh i ri i cili thotë:

Hoxhë i nderuar me të vërtet jam penduar dhe jam larguar prej gjynaheve të ndryshme e për këtë falënderoi All-llahun mirëpo e kam një problem…. Të dashurën time assesi nuk mund ta harroj, për çdo moment është në kokën time. 
Lute zotin me ca lutje e ndoshta All-llahu të ndihmon që ta harrosh…

Djaloshi i tha më trego çfarë lutje të bëjë?

Hoxha i tha thuaj kështu: “O zoti im më mbjellë në zemrën time Imanin (besimin), në sytë e mi Imanin, në veshtë e mi Imanin dhe në rrugën time Imanin…..

Papritmas djali po e ndalon hoxhën dhe i thotë: Hoxhë më falë po emri i të dashurës time është “IMAN” (emër femre tek arabët)

Këtu hoxha fillon të qesh dhe e për ca qaste ndërpritet emisioni ngaqe hoxha nuk mund ta mban vetën nga të qeshurit..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here