Home ISLAM DISA NGA PENGESAT E PËRULJES NË NAMAZ

DISA NGA PENGESAT E PËRULJES NË NAMAZ

                                                                                                                                                     namazi(4)_200_200

1.Besimi i dobët në takimin me Allahun dhe të shpresuarit tek Ai.

2. Vesveset e shejtanit.

3. Shkujdesja dhe epshi.

4. Përkujdesja e tepërt për dynjanë.

5. Lënia e xhamisë dhe xhematit.

6. Dobësimi i dashurisë ndaj vëllazërisë për hir të Allahut.

7. Mos rregullimi i drejtë i rreshtave gjatë namazit.

8. Bërja e padrejtësive ndaj krijesave dhe mosdhënia e drejtave të tyre.

9. Ngritja e shikimit kah qielli.

10. Falja e namazit mbi diçka e zbukuruar apo e vizatuar, gjë që të dekoncentron nga namazi.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleErdogan do të ndërtojë xhami në sheshin Taksim, ja si do duket (FOTO)
Next articleCurcuma – Turmeric