A e dini kush është femra muslimane

0
343

Ajo…
që Allahun ka marrë për Zot,
që Muhamedin, paqja qoftë mbi të, ka marrë për Pejgamber,
që Kuranin ka marrë për argument,
që Hadixhen ka marrë për shembull,
që xhenetin ka marrë si qëllim të saj,
që turpin ka marrë si moral,
që kur e dëgjon ezanin e fal namazin,
që imani i saj është fshehtësia e fatbardhësisë së saj,
që kur bie nata, ngrihet dhe lut Allahun,
që kur do, do bashkëshortin e saj
që kur e shikon, vëren dritë në fytyrën e saj
që zemrën e ka të ndërtuar nga të përmendurit e Allahut.

Përktheu: Valdet Kamberi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here